Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Vakantiehuis kopen en verhuren

Een vakantiehuis kopen voor de verhuur

Profiteer van een nettorendement van maar liefst 7%!

Het aankopen van een vakantiewoning als investering wordt steeds populairder, zowel voor de particuliere als zakelijke investeerder. Ook de provincie Zeeland wint op het gebied van toerisme aan populariteit. Zeeland telde volgens Kenniscentrum Toerisme in 2023 namelijk opnieuw een recordaantal toeristische overnachtingen. Toeristen verbleven in totaal 13,5 miljoen nachten in de provincie slapen, dat was 5% meer dan in 2022. Een vakantiehuis kopen en verhuren is mede hierdoor een zeer aantrekkelijke investering. Naast het nettorendement dat u maandelijks ontvangt, profiteert u ook nog van de waardeontwikkeling van de vakantiewoningen. Bij Resort Oysterduinen kunt u investeren in een vakantiewoning in Yerseke op Zuid-Beveland. Wilt u meer weten omtrent ons nieuwbouwproject en wat de verhuur u kan opleveren?

Verhuurwebsite Resort Oysterduinen

Wanneer u besluit om een vakantiehuis te kopen en te verhuren bij Resort Oysterduinen wordt de verhuur voor u geregeld. De vakantiewoningen kunnen vanaf dat moment via onze verhuurwebsite geboekt worden.

Bekijk de verhuurwebsite

Onze vakantiewoningen:

Uw vakantiewoning verhuren

Wanneer u besluit om bij Oysterduinen een woning te kopen en verhuren profiteert u van de diensten van onze professionele verhuurorganisatie. Onze verhuurorganisatie zorgt ervoor dat uw vakantiewoning (online) goed zichtbaar is, door middel van de samenwerking met een online marketingbureau en de koppeling met diverse touroperators. Daarnaast wordt de volledige verhuur, het beheer en het onderhoud volledig voor u verzorgd. U ontvangt automatisch elke maand het rendement op uw vakantiewoning. Besluit u om de woning een keer zelf te willen gebruiken? Geen probleem. Dankzij ons online reserveringssysteem kunt u eenvoudig periodes blokkeren voor uzelf. Als u hiervoor kiest profiteert u van een variabel rendement. 

Resort Oysterduinen:

  • Nieuwe en luxe recreatiewoningen
  • Op ruime kavels tot 400 m²
  • Optioneel met wellnessfaciliteiten
  • Gelegen in het mossel- en oesterdorp van Nederland
  • Unieke ligging nabij het water

Rendement op uw vakantiewoning in Yerseke

U kunt zelf kiezen of u investeert in een 2-, 4- of 6-persoons recreatiewoning en of u daarbij wellnessopties wenst. Zo is het mogelijk om een hottub en/of sauna aan uw vakantiewoning toe te voegen. Op die manier kunt u nog wat extra luxe aan uw gasten aanbieden. Wanneer u besluit om uw vakantiewoning te verhuren profiteert u niet alleen van rendement, maar ook van de waardeontwikkeling van de vakantiewoning. Naarmate het park verder wordt ontwikkeld draagt dit bij aan een positieve waardeontwikkeling van uw investering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie omtrent ons project?

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Hoe wordt het rendement op een vakantiewoning berekend?

Bij Oysterduinen profiteert u bij volledige verhuur van een nettorendement van 7%. Dit wordt o.a. berekend aan de hand van verhuurinkomsten en kosten voor beheer & onderhoud. Wanneer u ervoor kiest om de woning voor een gedeelte zelf te gebruiken ontvangt u een variabel rendement, dit rendement hangt af van de hoeveelheid eigen gebruik. 

Hoe zorgen jullie ervoor dat ik bij gedeeltelijke verhuur profiteer van een zo hoog mogelijk rendement?

Dankzij de samenwerking met een online marketingbureau zorgen wij ervoor dat de woning goed zichtbaar is. Dit is door middel van zoekmachineoptimalisatie, advertenties op relevante websites en advertenties op social media. Dat in combinatie met de koppeling met diverse touroperators kunnen wij werken met een optimale bezettingsgraad. Door deze samenwerkingen wordt uw vakantiewoning op verschillende kanalen getoond. Op basis van vraag en aanbod kan er ook ingespeeld worden op prijsverhogingen of prijsverlagingen.