Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Nieuwbouw recreatiewoning Zeeland

Investeren in nieuwbouw recreatiewoningen

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
 • Prachtige locatie in Zeeland
 • Waardevast investeren met 7% netto rendement
 • Luxe en duurzaam

Waardevast investeren in een nieuwbouw recreatiewoning

Oysterduinen biedt de mogelijkheid om uw eigen recreatiewoning aan te schaffen. Een interessante optie wanneer u op zoek bent naar een aantrekkelijk beleggingsobject. Onze nieuwbouw recreatiewoningen in Zeeland kunnen desgewenst volledig stijlvol ingericht worden aangeschaft. Dit geschiedt op basis van het turn-key principe. De woningen worden in verschillende afmetingen opgeleverd, waardoor u de keuze heeft wat het beste bij uw wensen past. Uw recreatiewoning is gelegen op een eigen kavel van 250 m² en is voorzien van luxe faciliteiten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om wellnessfaciliteiten toe te voegen aan uw woning. Het nieuwe park wordt gebouwd in het charmante dorp Yerseke. De omgeving wordt gekenmerkt door veel groen en veel water. Het kopen van een nieuwe recreatiewoning is een stap waarbij u niet over één nacht ijs gaat. Bij Oysterduinen begrijpen we dat maar al te goed. Wij helpen u dan ook graag met al uw vragen.

Ontdek onze nieuwbouw woningen:

Parelzicht

De Parelzicht is 46m² en geschikt voor 2 personen. Het biedt een comfortabele en ruime leefruimte die van alle luxe voorziet. Deze Parelzicht is uniek door de inbouwsauna in de ruime badkamer.
Meer

Zeebries

Het type Cube is 50m² en is geschikt voor 4 personen. Gebouwd door een Nederlandse fabrikant, biedt deze charmante en grote chalet een gezellige plek die het hele jaar door gebruikt kan worden.
Meer

Duinhelm

De Duinhelm is 64 m2 en is geschikt voor 6 personen. De woning heeft een ruime overkapping met een inbouw openhaard als optie. Het perceel heeft een nieuw aangelegde tuin.
Meer

Uw eigen nieuwe recreatiewoning in Zeeland

Onze luxe chalets zijn gebouwd met duurzame materialen. Bij het kopen van een nieuwe recreatiewoning belegt u in een waardevast object. Mede doordat alle woningen uitgerust zijn met energiezuinige apparatuur heeft u een laag energieverbruik en daarmee ook lage kosten. Alle woningen zijn gelegen op eigen grond. Hierdoor heeft u volledige controle over uw eigendom en het gebruik ervan. U kunt ervoor kiezen om uw vakantiewoning te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. Dankzij onze professionele verhuurorganisatie wordt u volledig ontzorgt, maar geniet u wel van het beste rendement. 

  Stijlvolle inrichting mogelijk
  Geen omkijken naar verhuur
  Profiteren van fiscale voordelen
  Luxe en duurzame woningen

Waar in Zeeland worden de nieuwe recreatiewoningen gebouwd?

De provincie Zeeland staat bekend om haar mooie stranden, duingebieden en knusse dorpen en steden. Het park is gelegen in het bruisende Yerseke met een groot strand op loopafstand. De sfeer van het Zeeuwse landschap met haar vele kenmerken vindt u ook terug op ons vakantiepark. Door deze sfeer ervaart u veel rust en privacy rondom uw nieuwbouw recreatiewoning in Zeeland. Door de ligging van het park kunnen u en uw eventuele huurders de veelzijdigheid van de omgeving ontdekken.

Wat andere geïnteresseerden ons nog meer vroegen

Om hoeveel nieuwbouw recreatiewoningen gaat het in totaal?

Op ons nieuwe park Oysterduinen worden in totaal 80 recreatiewoningen gerealiseerd. De kavels hebben een grootte van 250 m². De afmetingen van de woningen verschillen en variëren tussen de 52 m² en 70 m².

Hoe zien de woningen eruit en met hoeveel personen kan ik er verblijven?

De woningen worden allemaal in een luxe en duurzame stijl opgeleverd. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Daarnaast heeft u de optie om extra's aan uw nieuwe recreatiewoning toe te voegen om het verblijf nog comfortabeler te maken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een hottub, plungepool, barrelsauna of buitendouche. De woningen zijn geschikt voor maximaal 4 personen.