Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Over ons

Over ons

Plan uw bezoek
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Een parel in Yerseke
  • Duurzame en luxe recreatiewoningen
  • Loopafstand van het strand

Over Oysterduinen

Oysterduinen, voorheen bekend als Resort Zon & Zee, is een ware parel te midden van het bruisende Yerseke. Gelegen nabij een vissershaven en een strand op loopafstand, bieden wij onze gasten een ongeëvenaarde ervaring. Het resort van maar liefst 2,5 hectare biedt plek voor 80 duurzame luxe recreatiewoningen. Onze duurzame en nieuwe recreatiewoningen komen te staan op ruime kavels op eigen grond. Deze recreatiewoningen zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en comfort en bieden een unieke kans om te genieten van een luxe vakantie op een prachtige locatie.

‘’De koop van een eigen recreatiewoning moet een gevoel van vrijheid geven, niet van verplichtingen’’ 

Aan het woord

Wij geloven dat het bouwen van kwalitatieve en duurzame recreatievoorzieningen essentieel is om mensen te helpen ontspannen en tot rust te komen. Daarom hebben Succes Resorts en Kleen Estate hun krachten gebundeld om een opmerkelijk succesverhaal te creëren: Oysterduinen. Wat ooit een camping was, wordt nu omgetoverd tot een luxueus resort waar gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving. Door oog te hebben voor duurzaamheid kunnen gasten genieten van luxe en comfort, wetende dat de natuurlijke schoonheid van de omgeving wordt gewaardeerd en beschermd.

Onze recreatiewoningen

Onze recreatiewoningen zijn gebouwd met duurzame materialen en uitgerust met energiezuinige apparatuur, wat resulteert in een laag energieverbruik en lage kosten voor de eigenaar. Daarnaast zijn de woningen voorzien van alle moderne faciliteiten die u nodig heeft om te genieten van een ontspannen vakantie. De recreatiewoningen zijn gelegen op eigen grond, wat betekent dat u volledige controle heeft over uw eigendom en het gebruik ervan. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vakantiewoning te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt, wat u extra inkomsten kan opleveren. 

De ontwikkeling van Oysterduinen

Bij de ontwikkeling van Oysterduinen hebben wij goed nagedacht over de sfeer die wij onze kopers willen laten ervaren. De sfeer die Zeeland biedt met haar mooie stranden, duingebieden en zee ziet u terug op het park. Ondanks dat het park centraal in het bruisende Yerseke ligt ervaart u hier toch de rust die u in Zeeland gewend bent. Met een prachtig groot strand op loopafstand is dit de ideale vakantiebestemming. Als eigenaar zijn wij trots op ons aanbod van duurzame en nieuwe recreatiewoningen op eigen grond en wij nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie en vrijblijvend fiscaal advies.

Hier vindt u Oysterduinen ⤵