Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
vakantiewoning kopen aan het water

Luxe vakantiewoning aan het water kopen

Plan uw bezoek
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Luxe en duurzame vakantiewoningen
  • In het prachtige Yerseke
  • Op loopafstand van het strand

Vakantiehuis te koop aan het water

In het idyllische vissersdorpje Yerseke vindt u Oysterduinen; een ware parel in Zeeland. Op dit ruime resort worden er 80 duurzame en luxe recreatiewoningen gebouwd. Deze vakantiehuizen zijn een buitenkans wanneer u op zoek bent naar een investering in een vakantiewoning doordat ze duurzaam zijn gebouwd en een prachtige ligging hebben aan de Oosterschelde. Ze liggen op ruime kavels op eigen grond, hierdoor heeft u de volledige controle over het gebruik van uw eigendom. U kunt uw woning verhuren en profiteren van een aantrekkelijk vast nettorendement van 7%, maar ook zelf genieten van een welverdiende vakantie in uw eigen vakantiewoning aan het water.

Uw eigen recreatiewoning aan het water

Onze luxe vakantiewoningen liggen op ruime kavels en zijn compleet en modern ingericht. De vakantiehuizen zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van energiezuinige apparatuur. Hierdoor verbruikt u minder energie wat in lagere kosten resulteert. U kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van uw recreatiewoning aan het water of om deze te verhuren wanneer u er geen gebruik van maakt. Onze professionele verhuurorganisatie neemt u alle werk uit handen en u profiteert van een variabel rendement. Bij Oysterduinen geniet u van een zorgeloze en waardevaste investering!

Uw investering in een vakantiewoning:

  • Waardevaste investering
  • Aantrekkelijk variabel rendement
  • Geen inkomstenbelasting voor de opbrengst
  • Terugvordering BTW (21%) uit Villa en Kavel
  • Professionele verhuurorganisatie

Bekijk ons aanbod:

Vakantiewoning kopen aan het water van Zeeland

Zeeland is een ideale bestemming wanneer u wilt investeren in een vakantiewoning aan het water. De prachtige stranden en uitgestrekte kustlijn zijn een perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen strandvakantie. Wilt u liever iets actiefs doen? Aan het strand van Zeeland kunt u vele watersporten beoefenen zoals surfen, zeilen en kajakken. Ook zijn er vele wandel- en fietsroutes waar u of uw huurders de rustgevende natuur van Zeeland kunnen ontdekken. Wist u dat het u extra percentage oplevert wanneer u zelf huurders aandraagt? Of u nu zelf gebruik maakt van uw vakantiewoning of deze beschikbaar stelt voor verhuur; u heeft altijd profijt van uw eigen recreatiewoning aan het water.

Hier zijn wij te vinden:

Vragen die vaak gesteld worden:

• Wat maakt investeren in een vakantiewoning zo aantrekkelijk?

Een vakantiewoning is een tastbaar en waardevast object dat u financieel een veilige haven biedt. Door het variabele rendement zal een investering in een recreatiewoning u meer profijt opleveren dan een spaarrekening.

• Welke fiscale voordelen neemt een investering met zich mee?

Een investering in een vakantiewoning aan het water bij Oysterduinen brengt allerlei fiscale voordelen met zich mee. Zo profiteert u van terugvordering van de BTW (21%) uit villa en kavel en draagt u geen inkomstenbelasting af over de opbrengst van uw recreatiewoning.