Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Professionele verhuurorganisatie

Onze professionele verhuurorganisatie

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Complete ontzorging
  • Veilig en aantrekkelijk beleggingsobject
  • Profiteer van een vast nettorendement van 7%

Zorgeloos investeren en genieten

Bij een investering wilt u er zeker van zijn dat u een juiste keuze maakt. Wat is mijn Return on Investment? Is het tijdsintensief vanuit mijn kant? Hoe kan ik alles monitoren? Wat voor risico's loop ik? Dankzij onze professionele verhuurorganisatie kunt u zorgeloos genieten. Wij laten u graag zien hoe onze verhuurorganisatie u ontzorgt!

Investeren in een vakantiewoning betekent profiteren van een waardevast object. Het biedt u een nettorendement van 7% waarmee u bij verhuur ook nog eens geniet van fiscale voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de terugvordering van de BTW (21%) uit de woning en de kavel. Daarnaast draagt u geen inkomstenbelasting af voor de opbrengst van uw recreatiewoning. De verhuur van uw woning wordt volledig verzorgd door de professionele verhuurorganisatie van Oysterduinen, voorheen bekend als Resort Zon & Zee

De voordelen van onze verhuurorganisatie:

Transparantie

Bij Oysterduinen staat transparantie hoog in het vaandel. Voorafgaand aan het aankoopproces, tijdens het aankoopproces en na de tijd als woningeigenaar. Zo worden de kosten gecommuniceerd, maar ook dat u een vast nettorendement ontvangt van 7%! Als eigenaar van een vakantiewoning krijgt u toegang tot ons online reserveringssysteem. Hierin kunt u communiceren met onze receptie, maar kunt u ook de bezetting zien, de facturatie, gastbeoordelingen en nog veel meer. Op deze manier weet u altijd wat er gebeurt met uw vakantiewoning. Een weekend geen reservering? Ga dan gezellig met vrienden of familie naar uw eigen vakantiewoning.

Volledig verzorgde verhuur, beheer en onderhoud

Onze professionele verhuurorganisatie regelt alles rondom de verhuur, beheer en onderhoud. Het enige wat wij van u vragen is om online aan te geven wanneer u zelf gebruikt wilt maken van uw vakantiewoning! Zo ervaart u volop plezier van uw investering.

(Online) marketingactiviteiten

Door onze samenwerking met een online marketingbureau, gespecialiseerd in de recreatiebranche, wordt er elke dag gewerkt om uw vakantiewoning online zichtbaar te houden. Dankzij deze activiteiten komen er boekingen via onze eigen verhuurwebsite binnen en profiteert u van een goede bezetting en een aantrekkelijk rendement. Maar ook op het park zelf vinden er activiteiten plaats om gasten op een later moment weer terug te laten keren. Verder is het door middel van uw eigen promotielink ook mogelijk om uw vakantiewoning te promoten. Hierdoor ontvangt u een hoger percentage van de opbrengsten!

Koppeling met touroperators

Wij werken nauw samen met verschillende touroperators. Zo bent u niet afhankelijk van één organisatie, maar zullen er ook boekingen via andere kanalen binnenkomen. Ook dit resulteert in een betere bezettingsgraad van uw vakantiewoning. Doordat wij ons systeem kunnen koppelen met die van de touroperators zullen de prijzen, afbeeldingen en beschikbaarheden altijd up-to-date zijn. 

Wilt u ook genieten van een zorgeloze investering? Maak dan een afspraak of neem contact met ons op.

Investeren in een vakantiewoning: