Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Vakantiewoning kopen met wellness

Vakantiewoning kopen met wellness

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Luxe woningen met privé wellness
  • Onder andere keuze uit een hottub, sauna of plungepool
  • Aantrekkelijk rendement van 7%

Luxe woningen met privé wellness te koop

Genieten van een vakantiehuis met privé wellness en tegelijkertijd een aantrekkelijk rendement ontvangen? Voor veel mensen klinkt dat als een droom, een droom die voor u uit kan komen! Bij Oysterduinen, voorheen bekend als Resort Zon & Zee investeert u in luxe en duurzame vakantiewoningen in Zeeland. Deze woningen hebben diverse wellness opties zoals een hottub, plungepool, barrelsauna en/of buitendouche. Bij ons kunt u er voor kiezen of u uw woning zelf gebruikt of deze (gedeeltelijk) verhuurd. Kiest u voor verhuur dan wordt u compleet ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een interessant nettorendement. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ons aanbod luxe wellness woningen:

Ervaar het comfort van onze luxe vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen met wellness opties staan op ruime kavels op eigen grond. Dit betekent dat u de volledige controle heeft over uw eigendom en het gebruik hiervan. De luxe woningen zijn gebouwd met duurzame materialen en uitgerust met energiezuinige apparatuur, wat resulteert in een laag energieverbruik en lage kosten voor u als eigenaar. Verder beschikken de woningen over twee slaapkamers, een ruim leefgedeelte met een Cinewall en gashaard, een complete keuken en een terras. Het verschil tussen De Villa Mare 4 Persoons en de Villa Mare Exclusiva is de grote in oppervlakte. Het verschil met de Villa Mare Pool is dat deze beschikt over een plungepool. Dankzij de populariteit van onze ligging in Zeeland en wellness opties zoals hottub, plungepool, barrelsauna en/of buitendouche is de woning perfect om te verhuren.

De woningen in het kort:

  • Geschikt voor max. 4 personen
  • Woningen van 52m² of 70m²
  • Ruime kavels van 250m²
  • Luxe uitstraling en inrichting
  • Wellness faciliteiten mogelijk
  • Inrichting in Zeeuwse stijl

Luxe vakantie vieren op loopafstand van het strand

Op ons resort van maar liefst 2,5 hectare worden 80 duurzame en luxe recreatiewoningen gebouwd. Bij de ontwikkeling van ons resort hebben we goed nagedacht hoe we de sfeer van Zeeland gaan overbrengen in het park. Het resultaat kunt u terug zien in de duinachtige sfeer. Ondanks dat het park centraal in het bruisende Yerseke ligt ervaart u hier de rust die u in Zeeland gewend bent. Het park ligt op loopafstand van een groot strand, het is dan ook de ideale locatie voor liefhebbers van water(sport). Wij zijn erg trots op ons aanbod en nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij doorlopen graag alle mogelijkheden met u en staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale vakantiewoning!

Hier vindt u Oysterduinen ⤵

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Is het verstandig om te investeren in een vakantiehuis met wellness?

Investeren in een vakantiehuis is een goede manier om extra vermogen op te bouwen. Bij Oysterduinen bieden wij een nettorendement van maar liefst 7%! Woningen met wellness zijn erg populair bij vakantiegangers. Een hoge bezetting levert een hoger rendement op. Maar let wel op; investeren brengt altijd risico's met zich mee.

Kan ik ook zelf verblijven in de woning?

Jazeker, bij Oysterduinen kunt u ook kiezen voor eigen gebruik zodat u het hele jaar door kan genieten van uw eigen wellness. Ook is gedeeltelijke verhuur morgelijk zodat u profiteert van zowel een fijne vakantiebestemming als een aantrekkelijk rendement.