Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
vakantiewoning kopen wemeldinge

Luxe recreatiewoning kopen nabij Wemeldinge

Plan uw bezoek
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Luxe en duurzame vakantiewoningen
  • Aan de Oosterschelde
  • Op slechts 7 km van Wemeldinge

Vakantiehuis kopen in de buurt van Wemeldinge

Aan de rustgevende kust van Zeeland, vlak bij het gezellige dorpje Wemeldinge, vindt u Oysterduinen; een ware parel als het gaat om heerlijk vakantie vieren. Op ons ruime resort van maar liefst 2,5 hectare worden 80 duurzame en luxe chalets gebouwd. Deze woningen zijn een interessante investering doordat ze energiezuinig zijn en op een unieke locatie liggen aan de Oosterschelde. De vakantiewoningen liggen op een ruime kavel op eigen grond. Hierdoor heeft u de controle over het gebruik van uw eigendom. U kunt ervoor kiezen om uw woning (gedeeltelijk) te verhuren, dan profiteert u van een aantrekkelijk vast nettorendement van 7% en een variabel rendement dat kan oplopen tot maar liefst 9%. De verhuur wordt compleet verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. U kunt uiteraard ook zelf gebruik maken van uw vakantiehuis voor een heerlijke en luxe vakantie.

Uw eigen recreatiewoning

Onze recreatiewoningen zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en comfort. Zo zijn de woningen gebouwd met duurzame materialen en voorzien van energiezuinige apparatuur. Dit resulteert in een laag energieverbruik en dus lage kosten. De vakantiewoningen zijn compleet en stijlvol ingericht en stralen luxe uit. De woningen beschikken over twee slaapkamers, een complete keuken en een terras. De woonkamer beschikt over een Cinewall en een gashaard. Voor dat extra beetje luxe beschikken een aantal vakantiewoningen over wellness opties zoals een hottub of sauna. Dat is pas heerlijk genieten voor u of uw huurders!

Onze vakantiewoningen:

  • Duurzaam en energiezuinig
  • Volledig en stijlvol ingericht
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Ruime kavel op eigen grond
  • Verhuur wordt volledig verzorgd

Ontdek onze vakantiehuizen:

3 objecten

Luxe vakantiewoning bij Wemeldinge

Investeren in een vakantiehuis nabij Wemeldinge is een goede keuze omdat deze waterrijke omgeving talloze mogelijkheden biedt voor activiteiten en ontspanning. Zo kunnen u of uw huurders diverse soorten watersport beoefenen zoals surfen, kajakken en zeilen. Ook zijn er vele prachtige wandel- en fietsroutes die u door het prachtige landschap van Zeeland voeren. Het pittoreske dorpje Wemeldinge ligt op slechts 7 km van ons resort. Hier kunt u heerlijk slenteren door de winkelstraatjes, maar ook duiken en snorkelen. U kunt zelf een heerlijke vakantie beleven in uw eigen woning, maar de prachtige ligging bij het toeristische plaatsje Wemeldinge maakt deze locatie ook populair om te verhuren en een interessant rendement te ontvangen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Hier vindt u ons resort:

Vragen die ons vaak gesteld worden:

Wat maakt beleggen in een vakantiewoning zo aantrekkelijk?

Wanneer u investeert in een vakantiewoning, belegt u in een waardevast en tastbaar object. U ontvangt hier een variabel rendement op, dit levert meer profijt op dan een spaarrekening. Bovendien is vakantie in eigen land populairder dan ooit, hiervan profiteert u als u ervoor kiest om uw woning te verhuren.

Wat zijn de fiscale voordelen?

Bij het investeren in een recreatiewoning bij Oysterduinen profiteert u van een aantal fiscale voordelen. Zo draagt u geen inkomstenbelasting af voor de opbrengst van uw vakantiewoning en profiteert u van de terugvordering van BTW (21%) uit de villa en kavel.