Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Recreatiewoning kopen eigen gebruik

Een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Gelegen in Yerseke, Zeeland
  • Diverse recreatiemogelijkheden in de buurt
  • Persoonlijke aankoopbegeleiding

Optimaal genieten met de aanschaf van uw eigen vakantiewoning

Op zoek naar een vakantiewoning zodat u altijd een plek heeft om te recreëren? Bij Oysterduinen kunt u de vakantiewoning zelf gebruiken en genieten van de talloze voordelen die een recreatiewoning in Zeeland te bieden heeft. Op een kleine 50 minuten rijden van Antwerpen ligt het charmante vissersdorpje Yerseke, waar Oysterduinen is gelegen. Het resort is omringd door het diverse landschap gekenmerkt door het Nationaal Park Oosterschelde. Als woningeigenaar heeft u alle tijd om het prachtige Zeeland al wandelend, fietsend of met de auto te verkennen. Wilt u alvast kennismaken met de omgeving? Vraag dan alvast onze brochure aan.

Geniet u binnenkort in uw eigen recreatiewoning?

Bekijk ons aanbod

De luxe vakantiewoningen van Oysterduinen

De recreatiewoningen van Oysterduinen zijn geschikt van 2 tot 4 personen en zijn beschikbaar vanaf €225.000,-. De woningen zijn gelegen op ruime kavels op eigen grond. Op deze manier bent u volledig eigenaar van de woning als het gebruik hiervan. Daarnaast zijn de vakantiewoningen gebouwd met duurzame materialen en zijn ze uitgerust met energiezuinige apparatuur. Optioneel is het mogelijk om een hottub, plungepool, barrelsauna of buitendouche aan te schaffen. Wilt u de vakantiewoning liever niet zelf gebruiken, maar beschikbaar stellen voor verhuur? Dan ontvangt u een vast nettorendement van maar liefst 7%!

Ontdek Zeeland vanuit uw eigen vakantiehuis

In het Zeeuwse Zuid-Beveland, aan de oevers van de Oosterschelde, worden 80 nieuwe recreatiewoningen gerealiseerd. Het dorpje Yerseke staat bekend om de grootste mosselveiling van Europa, wat regelmatig resulteert in evenementen gerelateerd aan deze cultuur. Op 12 kilometer van het resort af ligt Nationaal Park Oosterschelde waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Als de zon in de lucht staat huurt u gemakkelijk een boot bij een van de verschillende bootverhuren en heeft u een lekkere dag op het water. Bij minder weer brengt u een bezoek aan het Oosterscheldemuseum, een oesterproeverij of brengt u een bezoek aan Goes. Om de dag gezellig af te sluiten kunt u culinair genieten bij bekende eetgelegenheden zoals de Oesterij in Yerseke, de Brass Goes of het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Codium. 

Beleef Yerseke en omgeving

  • Grootste mosselveiling van Europa
  • Jachthaven in Yerseke
  • Nationaal Park Oosterschelde
  • Nabij het bruisende Goes
  • Diverse Michelin-ster restaurants in de buurt
  • Binnen een klein uur rijden van Antwerpen

Oysterduinen

De recreatiewoning van Oysterduinen zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, luxe en comfort. Ze bieden dé ideale kans om te genieten van vakanties op een prachtige locatie. Wij vinden het belangrijk dat de koop van een eigen recreatiewoning een gevoel van vrijheid moet geven, niet van verplichtingen. Kwalitatieve recreatievoorzieningen zijn volgens ons essentieel om mensen te helpen ontspannen en tot rust te komen. Hoewel er genoeg te beleven is in de buurt van Yerseke, ervaart u hier toch de rust die Zeeland te bieden heeft. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek, zodat u zelf kunt kennismaken met wat onze recreatiewoningen te bieden hebben.

Maak kennis met Oysterduinen