Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
  Huisje op vakantiepark kopen
Plan uw bezoek
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Vakantiewoningen bij de zee
  • Gelegen in Yerseke, Zeeland
  • Voor verhuur en/of eigen gebruik

Investeren in een vakantiehuis op een vakantiepark

Een vakantiehuisje kopen op een vakantiepark biedt tal van voordelen en wint de laatste jaren aan populariteit in vergelijking met regulier vastgoed. Waar investeringen in regulier vastgoed vaak zijn gericht op rendement, biedt een vakantiewoning u de mogelijkheid om op vakantie te gaan wanneer u maar wilt. Bovendien wordt de verhuur, het beheer en het onderhoud bij Resort Oysterduinen volledig voor u verzorgd. Wanneer u kiest voor verhuur kunt u profiteren van een vast nettorendement van 7% of kiezen voor een variabel rendement. Het hoge rendement op ons vakantiepark is te danken aan deze toeristische omgeving. Omroep Zeeland heeft in 2023 laten weten dat het aantal toeristen in de provincie Zeeland elk jaar blijft groeien. In dat jaar ging het om 3 miljoen vakantiegangers en 46 miljoen dagjesmensen. 

Bekijk onze vakantiewoningen:

De voordelen van een huisje op een vakantiepark:

Op vakantie wanneer u wenst

Een vakantiehuis kopen op een vakantiepark biedt u veel flexibiliteit. Wilt u er last minute een weekendje tussenuit of op vakantie en is de woning nog niet verhuurd? Blokkeer de gewenste periode dan gemakkelijk via ons online portaal. Het voordeel van een vakantiehuis in Nederland is dat u geen lange afstanden hoeft af te leggen om de vakantiebestemming te bereiken. 

Volledige ontzorging

Onze professionele verhuurorganisatie verzorgd alles rondom uw vakantiewoning. Denk aan de marketingactiviteiten en het leggen van koppelingen met touroperators tot aan de schoonmaak en administratie. Via het online reserveringssysteem heeft u dagelijks inzicht in de verhuuropbrengsten, beoordelingen van gasten en meer! Ook gedurende het gehele aankoopproces staan onze verkoopadviseurs u bij voor persoonlijke adviezen. 

Behaal hoge rendementen

Doordat de verhuur volledig door ons wordt verzorgd werken wij elke dag naar een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad. Zo wordt er gekeken naar mogelijke prijs- verhogingen en verlagingen in drukke of minder drukke periodes en of er koppelingen met touroperators mogelijk zijn om de bezetting nog verder te verhogen. Hierdoor kunnen wij een hoog vast nettorendement bieden van 7%. Wilt u het huisje op het vakantiepark niet volledig verhuren, maar ook in periodes zelf gebruiken? Dan ontvangt u een variabel rendement dat, afhankelijk van de bezettingsgraad, in bepaalde periodes nog hoger uit kan vallen dan 7%. Wilt u graag meer informatie over de verschillende rendementsprognoses?

Investeren in een vakantiepark

Een investering in een recreatiewoning bij Resort Oysterduinen betekent automatisch dat u investeert in de omgeving. Ons vakantiepark ligt namelijk in het mossel- en oesterdorp van Nederland, Yerseke. De omgeving biedt daarnaast tal van recreatieve mogelijkheden voor vakantiegasten. Zo kunt u er prachtig wandelen, fietsen en zijn er veel watersportmogelijkheden zoals varen, zeilen, windsurfen en kajakken. Een vakantiewoning kopen in Zeeland betaalt zich hoe dan ook uit! Ervaar ons resort en de omgeving zelf tijdens een bezoek. Onze verkoopadviseur kan u dan ook adviseren over de (financiële) mogelijkheden. 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over de duurzame woningen van Oysterduinen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij helpen u bij het vinden van uw ideale recreatiewoning.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.