Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Investeren in vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Unieke vakantiewoningen voor maximaal 4 personen
  • Wellness mogelijkheden
  • Professionele verhuurorganisatie

Investeren in een vakantiewoning bij Oysterduinen

Genieten van rust en ruimte bij uw eigen vakantiewoning in Zeeland: een waardevaste investering waarbij u ook nog eens profiteert van een aantrekkelijk rendement. Op ons nieuwe resort in het Zeeuwse Yerseke ontwikkelen we 80 recreatiewoningen van hoogwaardige kwaliteit. De exclusieve woningen beschikken over al het nodige comfort, zoals een ruim leefgedeelte, een compleet ingerichte keuken en bij iedere slaapkamer een aparte badkamer. Eventueel is het mogelijk om te kiezen voor een extra luxe wellness uitvoering. Hierbij is het mogelijk om een hottub, plungepool, barrelsauna of buitendouche toe te voegen. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig wanneer u kiest om uw recreatiewoning beschikbaar te stellen voor verhuur. Op die manier profiteert u van maar liefst 7% nettorendement.

Ontdek onze moderne recreatiewoningen⤵

Daarom investeren bij Oysterduinen

Wanneer u een vakantiehuis koopt als investering, ontvangt u een aantrekkelijk rendement als u besluit om deze te verhuren. Op die manier profiteert u van een maximaal rendement. Daarnaast biedt het investeren in een vakantiehuis ook fiscale voordelen. U profiteert bijvoorbeeld van het terugvorderen van de BTW (21%) uit de woning en de kavel. Verder draagt u geen inkomstenbelasting af voor de opbrengst van uw recreatiewoning. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig bij de verhuur van uw woning. Zo zorgen wij voor een optimale bezetting. Dat is nog eens zorgeloos investeren. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Vraag dan de brochure aan voor meer informatie.

Oysterduinen in het kort:

  • Professionele verhuur en beheer
  • Duurzame recreatiewoningen
  • 7% nettorendement bij verhuur
  • Fiscale voordelen
  • Veel recreatiemogelijkheden in omgeving

De omgeving rondom Yerseke

De gunstige ligging van ons vakantiepark biedt veel voordelen wanneer u kiest voor investeren in een recreatiewoning en de verhuur hiervan. Oysterduinen is gelegen in het Zeeuwse vissersdorpje Yerseke, wat bekend is om haar oesters en mosselen, maar ook om tal van recreatieve mogelijkheden voor bezoekers. U vindt er jachthavens, watersportmogelijkheden, wandel- en fietsmogelijkheden en meer. Door de mooie omgeving en vele activiteiten is het gebied zeer geliefd bij vakantiegangers. Als eigenaar zijn wij trots op ons aanbod in deze omgeving en nodigen u dan ook van harte uit om een bezichtiging te plannen en de recreatiewoningen met eigen ogen te bewonderen.

Professionele verhuurorganisatie

Bent u van plan om te investeren in een vakantiewoning in Zeeland? Profiteer van de kennis van de professionele verhuurorganisatie van Oysterduinen.
Lees meer over onze professionele verhuurorganisatie

Vakantiewoning kopen

Een waardevaste investering? Laat u informeren over een vakantiewoning kopen in Zeeland aan het water. Vraag vrijblijvend de brochure aan of maak een afspraak.
Lees meer over het kopen van een vakantiewoning

Hier vindt u Oysterduinen⤵