Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Luxe chalet kopen

Luxe chalet kopen

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
 • Luxueuze chalets
 • 7% vast nettorendement bij volledige verhuur
 • Unieke ligging aan zee

Investeren in een luxe chalet aan zee

Bent u op zoek naar de ultieme combinatie van luxe en ontspanning aan de Zeeuwse kust? Dan is investeren in een luxe chalet in Yerseke een uitstekende keuze! Oysterduinen biedt een prachtige selectie nieuwbouw vakantiewoningen die gebouwd worden te midden van een natuurrijke omgeving, waar u kunt genieten van de rust en sereniteit van de Zeeuwse kust. Daarnaast heeft Yerseke als authentiek mosselendorp een unieke charme die u nergens anders zult vinden. U kunt ervoor kiezen om een tweede woning voor eigen gebruik aan te schaffen, of overweeg de mogelijkheid om uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te verhuren met behulp van onze professionele verhuurorganisatie. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een luxe chalet in Zeeland? Bekijk dan snel ons aanbod!

Chalet kopen met eigen grond

Als u een chalet koopt bij Oysterduinen geniet u niet alleen van een prachtige vakantiewoning aan zee, maar ook van uw eigen stukje grond! Al onze woningen worden namelijk aangeboden met ruime kavels van 250m². De vakantiewoningen zijn beschikbaar vanaf €225.000 euro en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De luxe chalets beschikken over een keuken, slaapkamer(s), een badkamer en een eigen terras. Bovendien bevatten sommige woningen een inbouwsauna in de badkamer. Dit voegt een extra vleugje luxe en ontspanning toe aan uw vakantiewoning. Ook voldoen onze luxe chalets aan de laatste BENG-eisen, dat is pas verantwoord investeren! Bent u geïnteresseerd in een luxe chalet aan zee?

De luxe chalets in het kort:

 • Geschikt voor max. 6 personen
 • Ruime kavels van 250m²
 • Moderne uitstraling en inrichting
 • Inbouwsauna mogelijk
 • Variabel rendement oplopend tot 9%
 • Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Chalets te koop in Zeeland ⤵

Nieuwe mogelijkheden met uw eigen vakantiewoning

Een luxe chalet kopen biedt u diverse mogelijkheden om optimaal te profiteren van uw investering. Wanneer u besluit te investeren, kunt u zelf bepalen hoe u uw vakantiewoning benut. Zo kunt u de chalet voor eigen gebruik behouden of kunt u de chalet (gedeeltelijk) verhuren met behulp van onze professionele verhuurorganisatie. Onze verhuurpartner neemt u het werk graag uit handen. Er wordt gezorgd voor een hoge bezettingsgraad, administratieve ontzorging, uitgebreide schadedekking, professioneel beheer, onderhoud en hoge rendementen. Bij volledige verhuur kunt u zelfs een aantrekkelijk vast nettorendement van 7% op jaarbasis realiseren. Daarnaast bent u verzekerd van duurzame en milieuvriendelijke voorzieningen. Onze recreatiewoningen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en uitgerust met energiezuinige apparatuur, wat resulteert in een laag energieverbruik en lagere kosten voor u als eigenaar.

 
  Luxe en duurzame woningen
  Unieke ligging aan de Zeeuwse kust
  Vast nettorendement van 7%
  Professionele verhuurorganisatie
 

Wilt u graag meer informatie?

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Welke voordelen biedt het kopen van een luxe chalet?

Het aankopen van een luxe chalet heeft fiscale voordelen, zoals het vrijstellen van inkomstenbelasting op de huuropbrengsten. Daarnaast bouwt u bij de verhuur van uw vakantiewoning extra vermogen op. Uiteraard zijn er ook risico's verbonden aan beleggen, wij informeren u hier graag over. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar worden de luxe chalets gebouwd?

Onze nieuwe vakantiewoningen worden gebouwd in Yerseke, gelegen in Zeeland. Deze toeristische bestemming biedt vakantiegangers een fantastische vakantie. Bovendien zijn er in de nabije omgeving diverse activiteiten en bezienswaardigheden te ontdekken, zoals een toer met een Mini, tuktuk of scooter door Zeeland en heerlijke oesters eten bij restaurant De Oesterbeurs. Dit maakt het aanbieden van uw luxe chalet voor verhuur nog aantrekkelijker!