Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Tweede woning kopen

Tweede huis kopen

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Interessante belegging
  • Gewilde locatie in Zeeland
  • Luxe vakantiewoningen

Tweede huis kopen op een gewilde locatie

Een interessante belegging voor de toekomst met een waardevaste investering. Bij Oysterduinen in Yerseke ontwikkelen we 80 nieuwbouw recreatiewoningen op een gewilde locatie. De woningen zijn van alle gemakken voorzien zodat u optimaal kunt genieten van uw investering. Een eigen tweede woning, heerlijk genieten in een andere omgeving en profiteren van een aantrekkelijk rendement. Het kopen van een tweede huis roept natuurlijk de nodige vragen op. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundig advies staan wij u bij met al uw vragen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en onze vakantiewoningen? Vraag vrijblijvend de brochure aan.

Ons aanbod unieke vakantiewoningen

Uw vakantiewoning in Zeeland

Onze 80 nieuwe vakantiewoningen worden gebouwd op een grond van maar liefst 2,5 hectare. De woningen bestaan uit verschillende afmetingen, variërend van 46 m² tot 64 m², zodat u altijd een eigen keuze kunt maken wat past bij uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld liever een tiny house of een wat ruimer chalet? Alle woningen komen te staan op ruime kavels en eigen grond. Dit betekent dat u de volledige controle heeft over uw eigendom en het gebruik hiervan. De luxe woningen zijn duurzaam en geschikt voor maximaal 4 personen. Bent u fan van wellness? Het is mogelijk om wellnessfaciliteiten toe te voegen aan uw tweede huis. 

Uw tweede huis in het kort:

  • Ruime kavels met eigen grond
  • Geschikt tot en met 6 personen
  • Luxe uitstraling en duurzaam
  • Ook wellnessfaciliteiten mogelijk
  • Eigen verhuurorganisatie

Waarom een tweede huis kopen? 

Het kopen van een tweede huis is een interessante belegging waarbij u bovendien profiteert van verschillende voordelen. Zo heeft u te maken met vele fiscale voordelen, zoals terugvordering van de BTW (21%) uit de woning en de kavel. Daarnaast draagt u geen inkomstenbelasting af voor de opbrengst van uw recreatiewoning. U behaalt bijvoorbeeld
7% nettorendement wanneer u kiest voor volledige verhuur van uw tweede huis. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig bij de verhuur van uw woning. Door het investeren in een vakantiewoning bouwt u tevens extra vermogen op. Het bezitten van een eigen tweede woning biedt u de mogelijkheid om hier ook zelf gebruik van te maken. Hierdoor bent u in een andere omgeving zodat u heerlijk kan genieten en ontspannen, erg belangrijk in deze drukke tijden. 

Leer Oysterduinen beter kennen:

Veelgestelde vragen:

Welke voordelen biedt het kopen van een tweede huis?

Het investeren in een tweede woning biedt u fiscale voordelen, zoals het niet afdragen van inkomstenbelasting over uw inkomsten bij verhuur. Daarnaast bouwt u bij de verhuur van uw tweede huis extra vermogen op. Natuurlijk zitten er risico's aan beleggen, wij informeren u hier graag over.

Waar worden de vakantiewoningen gebouwd?

Onze nieuwe vakantiewoningen worden gebouwd in het pittoreske Yerseke, Zeeland. Deze toeristische plaats biedt veel vertier voor vakantiegangers. Ook in de directe omgeving is veel te beleven en te doen. Dat maakt het aanbieden van uw tweede woning voor de verhuur nog aantrekkelijker.