Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Tiny house kopen

Een tiny house kopen in Zeeland

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
  • Luxe tiny houses tot en met 6 personen
  • Op een vakantiepark in Zeeland
  • Gelegen op eigen grond
  • Creëer een duurzame levensstijl

Een eigen tiny house op een prachtige vakantiebestemming

Ontdek een unieke en duurzame levensstijl met de aankoop van een tiny house bij Oysterduinen. Gelegen in Yerseke, Zeeland, bieden wij tiny houses aan voor 2, 4 en 6 personen. Bij Oysterduinen investeert u in een luxe tiny house met wellnessopties zoals een hottub, plungepool, barrelsauna of buitendouche. Bovendien zijn de woningen gebouwd met duurzame materialen en volledig uitgerust met energiezuinige apparatuur. Wanneer u een tiny house koopt bij Oysterduinen kunt u de woning zelf recreatief gebruiken of (gedeeltelijk) verhuren voor een aantrekkelijk rendement! Zet u de eerste stap naar een unieke en duurzame levensstijl?

Onze tiny houses in Zeeland

Tiny vakantiehuis kopen

Bij Oysterduinen koopt u niet zomaar een tiny house, maar een tiny vakantiehuis. Doordat de woningen op een vakantiepark zijn gelegen profiteert u van diverse voordelen. Zo heeft u altijd toegang tot onze parkfaciliteiten en kunt u de woning zowel recreatief gebruiken als verhuren wanneer u zelf niet aanwezig bent. Voor de verhuur van de tiny house wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Zij dragen er zorg voor dat uw tiny house wordt verhuurd, onderhouden en dat u maandelijks de verhuuropbrengsten ontvangt. Wilt u een keer kennismaken met de woningen, het park en de omgeving?

Waarom Oysterduinen?

  • Combinatie eigen gebruik en verhuur mogelijk
  • Waardevaste investering
  • Maak gebruik van de parkfaciliteiten
  • Profiteer tot wel 7% nettorendement per jaar
  • Gelegen op eigen grond
  • Ruime kavels van 250 m²

Yerseke: het mossel- en oesterdorp van Europa

Yerseke is een charmant vissersdorpje op Zuid-Beveland in Zeeland en staat bekend om de grootste mosselveiling van Europa. In de omgeving van Yerseke zijn er talloze mogelijkheden om u heerlijk te vermaken. Rijd 12 kilometer verder en ontdek de diverse fiets- en wandelroutes op Nationaal Park Oosterschelde of breng een bezoek aan Goes en Middelburg. In de zomer huurt u een boot bij een van de vele bootverhuren of leert u zichzelf een nieuwe watersport aan zoals zeilen of windsurfen. Wilt u meer weten over een tiny house kopen in Nederland op deze prachtige locatie?

Maak alvast kennis met Oysterduinen