Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
duurzaam vakantiehuis kopen

Investeren in een duurzame vakantiewoning

Open dagen 31 mei & 1 juni
Maak kennis met het park en ontdek de diverse mogelijkheden.
 • Luxe recreatiewoningen in Zeeland
 • Duurzaam gebouwd
 • Voor eigen gebruik of verhuur

Een duurzaam vakantiehuis kopen

Geniet van een waardevaste investering bij Oysterduinen! Onze luxe recreatiewoningen liggen op een prachtige locatie aan het water in het charmante vissersdorpje Yerseke. Onze vakantiehuizen zijn gebouwd met duurzame materialen en uitgerust met energiezuinige apparatuur. Dit resulteert in een laag energieverbruik en dus lage kosten voor u als eigenaar. Wanneer u de eigenaar bent van een van onze duurzame vakantiewoningen kunt u ervoor kiezen om de vakantiebungalow zelf te gebruiken of om deze te verhuren. De verhuur wordt geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u zorgeloos genieten van een interessant rendement.

Ontdek onze duurzame vakantiewoningen:

Uw duurzame investering

Bij Oysterduinen kunt u investeren in een luxe en vrijstaande chalets op een ruime kavel van 250 m². Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en beschikken over een complete en luxe inrichting. Onze vakantiehuizen zijn gebouwd met oog voor duurzaamheid; de woningen zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van energiezuinige apparatuur. Hierdoor verbruikt de woning veel minder energie. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Voor extra luxe kunt u kiezen voor een vakantiewoning met wellness faciliteiten zoals een sauna, hottub of plungepool.

Onze luxe vakantiehuizen:

 • Luxe en complete inrichting
 • Geschikt voor maximaal 4 personen
 • Duurzaam en energiezuinig
 • Wellness mogelijkheden
 • Prachtige ligging aan het water

Zó haalt u alles uit uw investering

Ons luxe resort heeft een prachtige ligging in het idyllische Yerseke. De rustgevende stranden, mooie duinen en uitgestrekte kustlijn van Zeeland zijn een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Wanneer u investeert in een duurzame vakantiewoning bij Oysterduinen kunt u hier op drie manieren van profiteren:

  Eigen gebruik

  U kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van uw luxe en duurzame vakantiewoning in Zeeland. Geniet van de brede stranden, het heldere water en de prachtige duinen tijdens een welverdiende vakantie.

  Verhuur

  Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning te verhuren neemt onze professionele verhuurorganisatie u alle zorg uit handen. Zo kunt u zorgeloos profiteren van 7% netto rendement.

  Combinatie van eigen gebruik en verhuur

  U kunt er ook voor kiezen om zelf gebruik te maken van uw duurzame vakantiewoning en deze beschikbaar te stellen voor verhuur op de momenten dat u hier geen gebruik van maakt.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een duurzame vakantiewoning bij Oysterduinen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of neem contact met ons op.

Hier zijn wij te vinden:

Vragen die vaak gesteld worden:

• Wat maakt jullie vakantiewoningen zo duurzaam?

Onze luxe vakantiewoningen zijn erg duurzaam doordat zij gebouwd zijn met duurzame materialen. Verder zijn ze voorzien van energiezuinige apparatuur, hierdoor verbruiken ze minder stroom waardoor u weer profiteert van minder kosten.

• Welke fiscale regels spelen een rol bij mijn investering?

Bij de aanschaf van een duurzame vakantiewoning komen allerlei fiscale regels kijken. Welke regels dit zijn hangt sterk af van uw persoonlijke situatie. Voor persoonlijk advies kunt u een afspraak maken met één van onze ervaren adviseurs.