Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Oysterduinen Verkoop
Vakantiebungalow kopen
  • Luxe en duurzame vakantiebungalows
  • Unieke ligging aan de Zeeuwse kust
  • Bij volledige verhuur: een vast nettorendement van 7%

Een vakantiebungalow kopen

Op een plek waar u tot rust komt & Zeeland gaat ervaren

Steeds meer mensen die op zoek zijn naar een eigen plekje voor rust en ontspanning, of op zoek zijn naar een interessante investering, kopen een bungalow aan als vakantiewoning. Een vakantiebungalow is namelijk een waardevast object waarover een aantrekkelijk rendement behaald kan worden. In de periode dat de woning niet in de verhuur staat, kunt u hier als eigenaar zelf gebruik van maken. Bij Resort Oysterduinen in Zeeland kunt u een bungalow nabij het water aanschaffen voor 2, 4 of 6 personen en heeft u mogelijkheden tot privé wellness! Daarnaast staan de bungalows op eigen grond met ruime percelen tot wel 400 m². 

Bungalows te koop in Zeeland:

Een bungalow op een vakantiepark kopen

Resort Oysterduinen ligt in het pittoreske Yerseke en is gelegen nabij een vissershaven en heeft het strand op loopafstand. Bij de ontwikkeling van het park en de nieuwbouw vakantiebungalows is goed nagedacht over de sfeer die de vakantiegast moet ervaren. De sfeer die Zeeland biedt ziet u dus terug op ons vakantiepark. Wanneer u een bungalow op ons vakantiepark koopt, kunt u ook gebruikmaken van alle parkfaciliteiten. Daarnaast wordt de verhuur geregeld door onze professionele verhuurorganisatie. Wij nodigen u graag uit om het park zelf te komen ontdekken.

Uniek aan ons resort:

  • Nieuw (in Nederland) gebouwde recreatiewoning
  • Turn-key op te leveren
  • Ruime percelen op eigen grond
  • Ultieme vrijheid: geen verhuurverplichting
  • Aantrekkelijk rendement bij verhuur

Ervaar de ruimte en rust van Zeeland

Met uw eigen vakantiebungalow in Zeeland investeert u in uw eigen vrijetijdsbesteding en die van uw vakantiegast. U creëert een plek in Nederland om weekendjes weg of lange vakanties te plannen. Yerseke staat bekend om de mosselen & oesters, bijzondere bezienswaardigheden en een unieke cultuur. Vanaf het resort loopt u zo richting de zee voor een wandeling of voor verkoeling in de zomer. Ontdek het hele jaar door het grootste en meest natte Nationaal park van Nederland, Nationaal Park de Oosterschelde. Of bezoek nabijgelegen steden zoals Goes en Middelburg. Wilt u meer weten over wat er allemaal rondom ons resort te doen is?

Kiest u voor volledige verhuur of eigen gebruik?

Veelgestelde vragen eerdere geïnteresseerden:

Hoe profiteer ik van mijn eigen vakantiebungalow?

Wanneer u een vakantiebungalow koopt in Zeeland wordt u volledig ontzorgd door onze verhuurorganisatie. Naast deze eenmalige investering betaalt u daarnaast nog jaarlijkse parkkosten (die erg voordelig zijn bij Resort Oysterduinen), maar hiermee creëert u wel een passieve inkomstenstroom. Naast de verhuurperiodes kunt u ook met het hele gezin van de woning genieten. 

Waar vind ik meer informatie over het kopen van een vakantiebungalow?

U wilt bij de aanschaf van een bungalow op een vakantiepark zeker weten dat u de juiste keuze maakt, begrijpelijk! Hiervoor wilt u zoveel mogelijk informatie inwinnen en de mogelijkheden naast elkaar leggen. Om een goed eerste beeld te krijgen van ons resort kunt u onze informatiebrochure bekijken. Maar kom daarna gerust eens vrijblijvend langs op ons resort. Zo krijgt u niet alleen een goede indruk van het resort, maar kunnen wij u ook informeren en (financieel) adviseren.